1η Διαδραστική Συνεδρία 2ου Κύκλου Επιμόρφωσης AgriDiverCluster (09.03.2022)

 

Πραγματοποίηση 1ης Συνεδρίας του 2ου Κύκλου Επιμόρφωσης

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, διαδικτυακά από την έδρα της εταιρίας Symbeeosis στην Παιανία, η 1η συνεδρία του 2ου κύκλου κατάρτισης/επιμόρφωσης του AgriDiverCluster (https://agridivercluster.org/), με θέμα «Πιστοποίηση-Αυθεντικοποίηση προϊόντων: Μια ματιά πέρα από τα συστήματα ποιότητας».

Η συνεδρία είχε ως σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τις νέες πιστοποιήσεις προϊόντων και συσκευασιών, τη νομοθεσία και ασφάλεια τροφίμων και άλλων προϊόντων, την ταυτοποίηση των φυτικών ειδών και των ποικιλιών η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο για την αυθεντικοποίηση των προϊόντων και του εντοπισμού της νοθείας, τα νέα σήματα πιστοποίησης, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει  μια εταιρεία κατά την εφαρμογή ενός νέου συστήματος πιστοποίησης και πώς αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Οι καλεσμένοι εισηγητές, πραγματοποίησαν τις παρουσιάσεις τους και ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τράπεζας, όπου τα μέλη συμμετείχαν ενεργά και υπήρξε ουσιαστική ενημέρωση πάνω σε θέματα της πιστοποίησης και αυθεντικοποίησης των προϊόντων. Η 2η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Απριλίου 2022.

 

Copyrights © 2020 AgriDiverCluster All Rights Reserved. Powered by TROPOS Productions

X